NOTISER:

Vi starter lavterskeltilbud for jenter og damer

Jenter og damer (fra 14 år og oppover) er velkommen til lavterskeløkter på Håsen 2 mandager kl. 16.30 - 18.00. Første økt blir MANDAG 3. SEPTEMBER. 

Tilbudet opprettes primært for å dekke opp for frafallet vi opplever i 16-17-årsalderen, men vi ønsker også at tilbudet skal ses i sammenheng med utviklinga for J16-, og damelaget. Vi ønsker på sikt å dekke opp for skillet mellom aldersbestemte lag, andrelag og førstelag. Det er ingen forpliktelser ved å delta på øktene. Opplegget kjøres som et prøveprosjekt i september og oktober, så skal vi evaluere før vi ser på hvilket nivå vi skal legge tilbudet fremover.

*/ Dere trenger ikke å melde om dere kommer/ikke kommer på trening (selv om det er lov å gjøre). Øktene blir lagt opp etter det antallet som faktisk møter.

*/ Det vil bli prioritert mye teknisk trening, med diverse spillformer som variasjon.

*/ Dette skal være en trygg arena uten de største kravene til gjennomføring. Det eneste du trenger er en viss motivasjon for å trene med ball.

*/ Er du tidligere spiller som har lyst å prøve litt? Er du damespiller eller J16-spiller som trenger ei ekstra trening når laget ditt ikke har trening? Åpent for alle. Ta med venninna di og møt opp.

*/ Instruktør vil i hovedsak være Jørund Svensli. Har du spørsmål kan du sende sms til 906 506 02.

*/ Ingen kostnad, men fotballsko er viktig :-)

Vel møtt på Håsen 2 mandag 3. september kl. 16.30.

 

Tilbake